Home Phone
daljinec za zapornico in garazna vrata

Daljinci za zapornice in garažna vrata

Daljinci za zapornice in garažna vrata. Nudimo vam izdelavo 4-kanalnih daljincev z navadno ali roling kodo.

Nudimo vam 4-kanalni samoučljivi daljinski upravljalnik, ki deluje na frekvencah od 315 do 868 MHz. Podpira tako fiksno kodo kot tudi nekatere daljince z rolling kodo.

Podpira tudi učenje kode s pomočjo starega delujočega daljinskega upravljalnika. 

Na vsak gumb je možno skopirati/nastaviti različen tip daljinca npr. Nice, Beninca, Aprimatic, Marantec, …

Daljinci za zapornice in garažna vrata

Če potrebujete izdelavo daljinca z rolling kodo in do sprejemnika nimate dostopa oz. ni v vaši lasti, boste za programiranje upravljalnika potrebovali dovoljenje/pomoč oskrbnika sistema (hišnik, vzdrževalec).

daljinci za zapornico in garažna vrata
daljinec za zapornico in garazna vrata

Kako sistem z rolling kodo deluje?

Pred uporabo daljinskega upravljalnika, ga je potrebno vpisati oz. registrirati v sprejemnik. S tem sprejemnik daljinec identificira ter prejme pooblastilo, da s kodo, ki jo generira in oddaja, ta daljinec lahko odpira vrata. Način, kako se upravljalnik vpiše, je odvisen od modela sprejemnika. Nekateri omogočajo programiranje s pomočjo delujočega dlajinca, pri nekaterih pa je potrebno fizično dostopati do vezja na sprejemniku. Sprejemniki večjim podjetjem in večstanovanjskim objektom omogočajo omejitev števila dodanih daljinskih upravljalnikov in tako preprečijo nepooblaščeni dostop. Če do sprejemnika nimate dostopa oz. ni v vaši lasti, boste za programiranje upravljalnika potrebovali dovoljenje/pomoč oskrbnika sistema (hišnik, vzdrževalec).

Ko sprejemnik kodo sprejme, jo dekodira, primerja ali se koda ujema s pričakovano in preveri, če signal izvira iz pooblaščenega oddajnika. Če je koda pravilna, bo sprejemnik odprl sistem.