Home Phone
izdelava avtoključa maribor

Programiranje avtoključev

Programiranje avtoključev je rešitev, če ste izgubili ključ od avtomobila in imate samo še rezervnega. Potem smo pravi naslov za vas!

Programiranje avtoključev je rešitev, če ste izgubili ključ od avtomobila in imate samo še rezervnega. Potem smo pravi naslov za vas!

Če ste izgubili glavni ključ z daljincem in imate samo še rezervni ključ brez daljinca je izdelava glavnega kjuča vsekako možna.

Z nasodobnejšimi napravami specifično izdelane za programiranje avtomobilskih ključev in daljincev vam lahko kloniramo, kodiramo in izdelamo avtomobilske ključe.

programiranje avtoključev maribor
programiranje avtoključev maribor

Programiranje avtoključev

Novejši so avtomobili, težja je izdelava dodatnega avtoključa, sej se sodobnejše ključe lahko le še programira ine ne več duplira oziroma klonira – kloniranje samo transponder čipa za vžig ni mogoče. To so proizvajalci naredili zaradi varnosti, da imate kot lastnik kompleten nadzor nad ključi avtomobila.

 Nudimo vam:

  • Elektronsko programiranje transponder čipa za vžig vozila
  • Elektronsko brisanje in dodajanje ključev v anti-theft sistem računalnika vozila
  • Programiranje kompletno elektronskih ključev – kartice, pametni ključi, keyless go in entry

ANTI-THEFT:

Anti theft sistem znan tudi kot imobilizer v avtu preprečuje odtujitev vozila če se koda ne ujema z motornim računalnikom v vozilu. Primer: vdrejo v vozilo in z nasilnim postopkom obrnejo ključavnico ter poskusijo prižgati vozilo. Nepridipravom ne uspe ker imobilizer zablokira (pri vsakem proizvajalcu drugače) ali štarter motorja ali dovod goriva ali pa avto sploh ne da kontakta.

Pri starejših vozilih so bili to bolj enostavni skoraj samostojni sistemi, sedaj pa je to povsem druga pesem. Današnji imobilizerji so vezani tudi na števec in menjalnik vozila tako da je izdelava ključev in odtujitev vozila veliko bolj komplicirana kot je bilo to včasih.

Programiranje avtoključev – celovita rešitev

V našem podjetju vam nudimo celovito rešitev programiranja avtoključev, če ste izgubili rezervni ključ in vas je strah da bodo vozilo odtujili. Možen je elektronski izbris ključa, nudimo pa tudi kompletno menjavo oz obstoječe ključavnice prekodiramo na novo kombinacijo tako da stari ključ več ne odklepa vozila tudi ročno.

Če ste izgubili vse ključe vašega vozila imamo tudi rešitev. Brez skrbi, mi smo pravi naslov.

Nemalokrat dobimo tudi klic, da so se izgubili vsi ključi tako imenovane – All key lost (AKL) situacije. Tudi to lahko rešimo! Postopek je absolutno težji, saj ponavadi pri izdelavi rezervnega ključa , dobi nov ključ avtorizacijo s strani starega. Pri AKL s specialnimi orodji avto ODKLENEMO BREZ POŠKODB vrat ali ključavnic, po stari ključavnici naredimo ključ in nato sprogramiramo nove ključe v vozilo. AKL  se razlikuje od avta do avta in seveda od sistema, lahko je isti avto in letnik pa ima recimo en avto vgrajen keyless go sistem drugi pa navadnega na ključ in seveda bo tudi postopek popolnoma drugačen.